JULEKONSERT SØNDAG 4. DESEMBER i FLÅ KIRKE KL 19.00


I tradisjonen tro vil vi også i år arrangere julekonsert i Flå kirke med utflytta Flåværinger med på laget

 

Torill Beate Nilsen: Vokst opp i Flå, bosatt på Hamar. Piano og vokal. Siden 1995 har hun vært bosatt i Hamar, og hun har vært svært aktiv i musikkmiljøet i Hedmark i mange år. Torill gjør mange ulike oppdrag, og hun brukes også fast i ulike veldedige arrangementer. Hun skriver og fremfører aller helst låter på halling i vise/folk-sjangeren, men er generelt allsidig.

 

Magne Frydenlund: Har sine røtter fra Flå. En artist og muskier som spiller bass og gitar og synger i ulike band. Spiller blant annet I DeBetales (Beatles coverband), Dirty Deeds (ACDC coverand), Splitter pine som spiller god norsk musikk og opptrer I ulike duoer, trioer og mye alene som trubadur på ulike arenaer og arrangement med ulike genrer i inland og utland. Han har en fantastisk stemme og er en suveren gitarist.

 

Tove Brovold Vasaasen: Synger og spiller mye sammen med Torill. En allsidig og erfaren sanger og musiker som spiller ulike instrumenter som blandt annet ulike fløyter, saxofon, bass og gitar. Hun har lang fartstid bade fra turne’ med rikskonsertene og som band og studiomusiker.

Billetter kjøpt på hallingbillett.no 

Hallingbillett.no - Din lokale billettportal

Voksen Kr 270,- I døra Kr 300

Barn/ungdom til og med ungdomskole, Hallingbilett Kr 120/I døra kr 150

 

Tilbake